pondělí 27. února 2012

Na víkend v Jeseníkach

Naplánovej víkend v jeseníkách byl dokonale...příjezd na Dolní Moravu - shred all day, pak přejezd na nocleh na chalupu v Senince, neděle opět DM a pak domů... Co čert nechtěl v sobotu foukalo tak z prdele že Sněžník byl zavřenej a nezbejvalo nic jinýho než přesun na Červenou vodu kde to vypadalo spíš jak v dubnu než v únoru... bahno teklo všude, sníh stál totálně za hovno...muldy jak trabanty.. no děs! Jediný plus bylo dobrej bar a nalezenej kámoš Renda se kterým sem se potkal po fůře let.



Statek na Senince - jedna noc 50Kč totál skanzen a dobra kalba!:) Strapec hrál na kytáru...nebo tak něco:) do toho se pekly tutový stejky z pul roku zabité argentinské krávy a k tomu škopek..se ví.



Božin po ránu.
Všude dobře ale na DMku asi vždycky dobře...počasí v neděli bylo lux...sračky narzly, semotamo slunko a semotamo sněžilo...celkově fakt dobrý ježdění!




Cesta domů doprovázená nízkym odpoledním světlem a do toho Madonna...no krása! Prostě super víkend s dobrejma lidma, snesitelným sněhem ale lepší bejt kdekoliv než sedět doma na prdeli. Hough!






Žádné komentáře: